Välkommen hit!

Till Brokinds rehabiliteringsträdgård kommer företag, arbetsgrupper och intresseföreningar på studiebesök, utbildning och föreläsningar samtidigt som individuellt utformat klientarbetet efterfrågas allt mer. Vi söker ständigt samarbeten och har möjligheter att skräddarsy upplägg utefter just ditt behov så vill du veta mer om hur vi kan samarbeta är du varmt välkommen att höra av dig.

Svårt för stressade att få grön rehab

"Hugga ved, safta vinbär och klappa hundvalpar. Det kan vara boten mot stress. Det kallas grön rehabilitering och prövas nu av flera landsting i Sverige. Men i till exempel Östergötland är det stopp." Läs artiklarna i ämnet på Östnytts hemsida:

Under rubriken ”Tjänster” hittar du våra tjänsteerbjudanden och vill du ha mer information och prisuppgifter är det bara att kontakta Anna Falkenberg på af@brokindsrehab.se eller 0703-12 79 20.

För den som är intresserad av höra mer om naturbaseradterapi och stress så rekommenderar jag radioprogrammet "Kropp och själ" på Sveriges Radio. De har gjort temaprogrammen om "Den läkande skogen" och "Stressa upp". Du kan lyssna på dessa via sr.se och programmet "Kropp och själ".

Är du intresserad av att läsa mer om Brokinds rehabiliteringsträdgård i media kan du gå till dessa länkar:

Fridens liljor/
Anna Falkenberg

Grundare av och projektledare för Brokinds rehabiliteringsträdgård är Anna Falkenberg. Anna är utbildad beteendevetare med inriktning på psykologi och trädgårdsterapi vid Linköpings universitet och Sveriges lantbruksuniversitet i Alnarp. Tidigare har Anna under 15 år arbetat inom TV- och mediabranschen som projektledare och producent.